Τηλέφωνο επικοινωνίας: 694 755 3383

CLUB MED 622 views

Follow

0 Review

Rate This Company ( No reviews yet )

Work/Life Balance
Comp & Benefits
Senior Management
Culture & Value

CLUB MED

(0)

Information Company

  • Total Jobs 2 Jobs
  • Full Address Λιχάδα Ευβοιας 34300

Something About Company

Από τότε που ιδρύθηκε, το 1950, και δημιούργησε την ιδέα των διακοπών all-inclusive, το Club Méditerranée είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά του. Το Club Med διαθέτει 70 resorts, στις πιο όμορφες τοποθεσίες στον κόσμο (και στην Ελλάδα), ένα κρουαζιερόπλοιο και Luxury Villas & Chalets.
Οι 20.000 υπάλληλοι των resort μας ανά τον κόσμο, οι Ευγενικοί Διοργανωτές(G.Os) και οι Ευγενικοί Εργαζόμενοι(G.Es),όπως τους ονομάζουμε, είναι οι πρεσβευτές του «Club Med Spirit», ενός τέλειου συνδυασμού επαγγελματικής στάσης και συμπεριφοράς, με μια γιορτινή διάθεση σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον.
Η πολιτική εσωτερικής κινητικότητας, η οποία είναι ιστορικά βαθιά ριζωμένη στην κουλτούρα της εταιρείας, επιτρέπει πραγματικές προοπτικές σταδιοδρομίας και προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη.

Το Club Med αναζητά να προσλάβει  για την  καλοκαιρινή σαιζόν , νέα ταλέντα,  επαγγελματίες του τουρισμού,  για το resort Gregolimano που βρίσκεται στη Β. Εύβοια!  Απευθύνεται σε νέους επαγγελματίες που  έχουν στόχο την προσωπική ανάπτυξη, ψάχνουν για εταιρείες με ισχυρή και σύγχρονη κουλτούρα που θα τους επιτρέψει να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους.

Οι θέσεις εργασίας αφορούν  το μπαρ, το εστιατόριο, τη ρεσεψιόν, την κουζίνα, τις πωλήσεις, τη ψυχαγωγία παιδιών, τα σπορ.

Ανακαλύψτε τη νέα σας δουλειά στο www.clubmedjobs.gr

Contact Us